Bliv klar til GYM - studievalg

 
Bliv klar til GYM - studievalg
Skærmbillede 2019-08-12 kl. 13.35.13.
Er du i tvivl, om du skal vælge det almene gymnasium (STX), Handelsgymnasiet (HHX) eller et helt tredje gymnasium? Og er du overhovedet klar til GYM endnu? Tilmeld dig dette turbohold på kun 5 uger, hvor du bliver introduceret til de forskellige gymnasier, og hvor du bliver klædt på til at træffe det rigtige valg af studie efter folkeskolen.
Fakta
#1.154
Man. 16:15-18:15
Startdato
13.01.2020
Slutdato
10.02.2020
Undervisningsgange
5 gange
Aldersgruppe
14-18 år
Klassetrin
9. kl.-10. kl.
Maks. elever
20
Tilmelding fra
23.08.2019 kl. 17:00
Venteliste til
31.12.2019
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Mathias Lassen
Placering
Ungecenter2610
Nørrekær 8
2610 Rødovre
 
Skærmbillede 2019-08-12 kl. 13.35.13
Holdbeskrivelse

 

 

Hvorfor skal du tilmelde dig?

Tilmeld dig dette hold, hvis du gerne vil blive klogere på dine muligheder efter folkeskolen. Du har måske allerede besluttet dig for, at du skal på gymnasiet, men er i tvivl om det skal være STX, HF, HHX eller HTX. Det kan også være, at du ved hvilken type gymnasium det skal være, men at du mangler overblik over, om du skal vælge teknologisk linje eller sproglig linje?

 

På dette hold finder du ud af, hvad der passer bedst til dig og dine interesser. 

 

Hvad skal vi lave?

Vi skal udforske hvad for nogle studiemuligheder du har, så du kan træffe det helt rigtige studievalg efter folkeskolen. Vi kommer til at besøge nogle af gymnasierne, og snakke med elever, der går på de forskellige typer gymnasier. Du kommer også til at få en idé om hvilke jobmuligheder, det enkelte gymnasium lægger op til. 

 

Kort sagt får du et bredt indblik i de forskellige muligheder ved de enkelte gymnasier, så du ikke er i tvivl om, hvor du skal hen efter folkeskolen. 

 

Bliver det kedeligt og svært?

NEJ!

 

Alt det vi skal lave og lære, gør vi på en sjov og spændende måde blandt andet med udflugter, konkurrencer, gode snakke, quiz, hygge og humor. 

Det er derfor ligemeget, hvilket fagligt niveau du er på. Det vigtigste er, at du er interesseret og engageret i undervisningen, og bidrager med god stemning og samarbejdsvilje på holdet, så vi kan få det hyggeligt og lære om de forskellige studiemuligheder.

 

 

 

 

 
Mathias
Om underviseren

 

Jeg hedder Mathias, og skal være jeres underviser på "Bliv klar til gymnasiet - studievalg". 

 

Jeg studerer til daglig på universitetet, hvor jeg læser samfundsfag og dansk, og så har jeg undervist på to gymnasier, både Københavns Åbne Gymnasium, og Midtsjællands Gymnasium. 

 

Jeg deler ud af mine erfaringer og kendskab til de forskellige gymnasieuddannelser, til jer, der går i folkeskole, for at gøre jer klogere på hvad de forskellige gymnasier fokuserer på, hvordan I ansøger til gymnasierne og hvad I kan bruge en gymnasieuddannelse til i jeres voksenliv.  

 

Jeg glæder mig til at møde jer, og give jer et indblik i gymnasieverdenen.

 

 

 

 
HUSK

Vi forventer af dig at du kommer HVER GANG eller melder afbud på 3637 8520 ml. kl. 8-15 eller direkte til underviseren.Senest opdateret 24.02.2020 09:48 af TINNE