Drama Musical
Her øves der på højtryk... I løbet af året spiller vi drama, danser og synger, så vi er klar til den store forestilling i Viften d. 1., 2. og 3. maj 2018. Vi har det sjovt og sammenholdet er super!
 
Drama Musical
Her øves der på højtryk... I løbet af året spiller vi drama, danser og synger, så vi er klar til den store forestilling i Viften d. 1., 2. og 3. maj 2018. Vi har det sjovt og sammenholdet er super!
Fakta
#591
Tir. 17:00-21:00
Startdato
03.10.2017
Slutdato
03.05.2018
Undervisningsgange
55 gange
Aldersgruppe
12-25 år
Klassetrin
7. kl.-3. G.
Maks. elever
50
Tilmelding fra
25.08.2017 kl. 17:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Lektionsplan
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Sasja Bjørnholt Lehmann-Strøm
- Sophie Helene Blendstrup
- Administrativ Medarbejder
- Jeanette Nadia Nilsson
Placering
Ungecenter2610
Nørrekær 8
2610 Rødovre
Tilmeld dig eller via
 
Drama – musical - i samarbejde med Rødovre Musikskole
Vær med til at optræde med musicalen Skammerens Datter. Hvis du er glad for at spille teater, danse og synge, og hvis du har mod på at optræde, er dette holdet for dig. Du kan være med både som øvet og som helt nybegynder – der er plads til ALLE. Musicalholdet er som én stor familie, hvor de ældste er op til 25 år, men hvor alle har været små engang, og derfor er gode til og opmærksomme på at passe på hinanden.
 
På musicalholdet lærer du de andre rigtig godt at kende gennem dramalege, opvarmningsøvelser og sangtræning. Gennem hele sæsonen arbejder holdet sig frem mod at fremføre en musical i Viften – i år Skammerens Datter, hvor der plejer at komme 550-600 publikummer. Musicalholdet fungerer i et tæt samarbejde med Rødovre Musikskole der leverer en sanglærer, der er tilknyttet holdet hele sæsonen samt med live-band til forestillingerne.
 
Forestillingen spiller i Viften d. 1.2. og 3. maj 2018. 
 
Drama i Ungdomsskolen generelt

Drama i Ungdomsskolen lægger vægt på, at alle kan være med. Der er en rolle til alle og plads til at du kan udvikle dig. Gennem arbejdet med drama udvikler du dit talent for at udtrykke dig og stå frem. Du lærer også at indleve dig i følelser, situationer og miljøer. Holdene arbejder med at improvisere, fremføre og forfine skuespillet gennem krop, stemme og mimik.  

 

Der er både fokus på samspillet i gruppen, og på den enkelte skuespillers udvikling.  

 

Gennem året arbejdes der frem mod en forestilling, hvor alle deltager.  

 

Der er på begge dramafold fire øve-weekender fordelt over året, og timetallet vil blive højere end på et traditionelt valgfag i folkeskolen. Hvis du melder dig, skal du have tid og lyst til at deltage fra starten og helt frem til og med forestillingen.    

 Senest opdateret 08.05.2018 14:13 af LONE