Turbohold
Denne kategori rummer hold, der varer 3 til 6 gange. Du kan melde dig uden at skulle 'gå til noget' hele sæsonen.
 
Turbohold

Her kan du se Ungdomsskolens tilbud inden for Turbohold 

Vi er i øjeblikket i gang med at planlægge næste sæsons hold og aktiviteter i ungdomsskolen. Udover de hold, som vi har i forvejen, vil der komme en masse nye hold efter sommerferien. Glæd dig til:

 

- Arabisk, kultur-, kunst- og tegnehold, sy- og designhold, fysik- og naturfag, flere e-sportshold, crossfit, yoga, musik, løbehold, make-up og styling, fede rejser og ture, og mange andre hold med fokus på bæredygtighed, teknologi, fritidsjob og gymnasieforberedelse.

 

Holdene vil ligge klar på hjemmesiden i begyndelsen af august 2019.

 

Tilmeldingen til holdene starter fredag den 23. august 2019.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Tinne, Leder af Fritidsundervisningen (36378523 eller 30768523 eller cn22995@rk.dk)

 

Vi glæder os til at se dig på Rødovre Ungdomsskole – Ungecenter2610.

 

PS. Hvis du har en idé til et hold, som du gerne vil have oprettet, kan du evt. maile til Tinne på cn22995@rk.dk - så vil vi se på om det kan lade sig gøre.

 
Hvad er et turbohold?

Hvad er et turbohold?

Et turbohold adskiller sig fra vores andre hold i ungdomsskolen, som normalt kører en hel sæson fra september til påske. Et turbohold varer kun 5-6 uger, og fokuserer på at give dig et hurtigt indblik i et bestemt fagområde.

Turbohold er for dig, der har en interesse, men som af forskellige grunde ikke har mulighed for, eller ikke er interesseret i at være tilmeldt et fag i en hel sæson. 

 
Turbohold
Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.


Senest opdateret 27.06.2019 18:04 af TINNE