Fremtid & Studievalg
 

Her kan du se Ungdomsskolens tilbud inden for Fremtid & Studievalg.

  

Tilmeldingen til holdene starter fredag den 23. august 2019.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Tinne, Leder af Fritidsundervisningen (36378523 eller 30768523 eller cn22995@rk.dk).

 

Vi glæder os til at se dig på Rødovre Ungdomsskole – Ungecenter2610.

 

 
Fremtid & Studievalg
Skærmbillede 2019-08-12 kl. 13.35.13
Bliv klar til GYM - studievalg
Er du i tvivl, om du skal vælge det almene gymnasium (STX), Handelsgymnasiet (HHX) eller et helt tredje gymnasium? Og er du overhovedet klar til GYM endnu? Tilmeld dig dette turbohold på kun 5 uger, hvor du bliver introduceret til de forskellige gymnasier, og hvor du bliver klædt på til at træffe det rigtige valg af studie efter folkeskolen.
fritidsjobber
Find dig et fritidsjob 19/20
Vi arbejder målrettet på at DU skal kunne finde et fritidsjob. Hvad skal du gøre? Hvordan skriver du en god ansøgning og meget mere... OG så hjælper vi hinanden med at finde ud af hvor der mon er brug for DIG og dine venner.
Skills_talent
Skills og talent - GO erhvervsuddannelse
Har du skills indenfor praktiske fag? Eller har du talent for at bygge, designe, lave forretning eller passe på andre mennesker? Så er det måske en erhvervsuddannelse, du skal på efter folkeskolen? Tilmeld dig dette turbohold på bare 6 uger, hvor du bliver præsenteret for de mange muligheder en erhvervsuddannelse fører med sig, så du bedre kan træffe et valg om, hvad du skal efter folkeskolen.


Senest opdateret 14.08.2019 14:08 af ML