Gå til sideindhold

Onlinehold

Onlinehold

Kinesisk online 21/22
Kunne du tænke dig at lære kinesisk? Interesserer du dig for kinesisk kultur? Her på holdet er der rig mulighed for at lære alt fra det kinesiske sprog til kinesisk popmusik og læse spændende tegneserier (på kinesisk)! Holdet er for alle, både dig der gerne vil lære kinesisk fra bunden, og dig der kan lidt i forvejen og gerne vil lære endnu mere!
Psykologi online 21/22
På dette hold skal vi lærer om, hvordan mennesker tænker, lærer, føler, handler, sanser samt udvikler sig på alle stadier i livet. Du får et solidt kendskab til psykologiens hovedområder, som primært indbefatter det “normalt fungerende menneske”.
Russisk online 21/22
Vil du lære et verdenssprog, som både lyder fedt og tales af over 275 millioner mennesker? Udover at lære sproget, får du også en masse viden om russisk samtidskultur, samfund, historie og cuisine. Uvidimsja! (Vi ses!)
Urban Musikproduktion online 21/22
Vil du gerne lære at producere musik og alt hvad det indebærer, eller er du allerede i gang og vil udvikle dig endnu mere? Så meld dig på Urban Musikproduktion. På holdet kommer vi til at tage udgangspunkt i dine egne sange og produktioner og vi vil forsøge i fællesskab at udvikle din musik. Vi kommer til at arbejde med teknikker indenfor beatmaking, sangskrivning, indspilning og mix-master. Holdet er åbent for alle niveauer, inklusiv nybegyndere.


Senest opdateret 17.06.2021 13:24 af TINNE