Spil, Film og Medier
 

Her kan du se Ungdomsskolens tilbud inden for Spil, film og medier.

 

Vi er i gang med at planlægge hold, rejser og aktiviteter til næste sæson.

 

Se de nye tilbud fra den 15. august 2018

Tilmeld dig fra fredag d. 24. august kl. 17.00

 
Hvis du har en idé til et hold, som du gerne vil have oprettet, kan du evt. maile til Tinne på cn22995@rk.dk - så vil vi se på om det kan lade sig gøre.
 

 

 

CS
E-sport - Counter Strike - aften
Bliv bedre til at spille CounterStrike. Hver gang vil vi snakke om teknik, strategi og øve os, så vi bliver bedre til kommunikation og teamplay.
CS
E-sport - Counter Strike - eftermiddag
Bliv bedre til at spille CounterStrike. Hver gang vil vi snakke om teknik, strategi og øve os, så vi bliver bedre til kommunikation og teamplay.
Foto1
Fotografering 18/19
Dette hold er for dig, som gerne vil tage billeder og lære at bruge dit kamera kreativt! Du kommer til at fotografere en hel masse, og sammen skal vi kigge på dine og hinandens billeder og snakke om, hvad der gør et billede godt og interessant.

Kunst1
Kunstevent 2018
Interesserer du dig for billedkunst, street art, foto, film, at tegne tegneserier eller andet så meld dig til denne dag. Vi vil samle alle de unge vi kan finde og lave et eller flere store fælles værker. Kom og vær med med det DU kan!
Video_foto_Studie
Mobil Film og Video
Dette er undervisning for kreative unge, som har mod på at få nye udfordringer i kunstneriske færdigheder og udtryk. Undervisningen vil veksle mellem forskellige input, oplæg, egne projekter og opgaver fra underviseren.
Rim&Beats1
Rim & Beats Workshop
Har du en rapper gemt i maven, så sign op her. Når vi får 6 tilmeldinger booker vi en aften til rim og rytmer og hvordan du performer dit rap, skriver tekster, laver beats og flow.


Senest opdateret 13.08.2018 16:05 af TINNE