Gå til sideindhold
Fritid for Unge / Workshops & Forløb / Workshops

Workshops

Workshops er alle de hold, der kører i kortere tid. Måske en enkelt dag eller 3-5 gange.


Har du ideer til fede workshops, så kontakt os på ungecenter@rk.dk. Skriv din ide og hvor mange du kender der gerne vil være med.

 

Tilmelding til workshops sker ved at klikke på holdet og udfylde TILMELDING med CPR-nummer eller Uni-login.

 

HUSK at anføre det mobilnummer, der skal modtage sms'er fra Ungecenter2610

Dykning - Certifikat 22/23
AFSLUTTET Få certifikat til at dykke ude i den store verden!! På 8 uger gennemfører du teori og øvelser, så du er certificeret til Open Water. Undervisningen foregår i svømmehallen, Nørregård ved Brøndby Ungdomsskole - tæt på Ungecenter2610. Pris: 690,- Dette dækker vedligehold af udstyr.
Gaveværksted 22/23
Julegaver er dyre – lav dem selv i høj kvalitet! Vi åbner vores kreative værksteder to dage i december, så du kan komme og lave dine julegaver til mor, bror, onkel... eller dig selv. Tag en ven eller veninde med – vi sørger for ægte decemberstemning! Stofnet, puder, bamser, perler, sølvsmykker, småkager, billedkunst, linoliumstryk, ansigtscremer...
Hjemmehåndværk: Gør-Det-Selv-Workshop II
Glæder du dig til at flytte hjemmefra? Drømmer du om ikke at skulle spørge en voksen om hjælp til at bygge, samle og male ting? Så er det her en workshop for dig! Vi arbejder på en model af et hus, hvor du kan øve dig på forskellige håndværks-teknikker. På modellen kan vi tapetsere, sætte fliser op, installere lys og meget mere, alt imens du lærer om alverdens værktøj og teknikker. Vi tager det hele fra bunden, i et roligt og anerkendende tempo.
Julebagning Workshop Mandag 12. december
Julen er over os - det kalder på sprøde småkager og konfekt. Kom og bag julen ind på Ungecenter2610. Vi juler, bager, smager og hygger. Tilmeld dig her - eller send en sms til Mie på 30768523 for at kvik-tilmelde.
K-Pop - Dance Workshop 22/23
AFSLUTTET Kender du EXO, BTS, Twice, Seventeen, Blackpink eller andre artister inden for K-pop? K-pop er kendt for sine professionelle koreografier, som du vil lære nogle af på dette hold, samtidig med at du får fysisk træning, rytmesans og et godt fællesskab.
Sydkorea - Kultur/Innovation, Forberedelse til Rejse 22/23
Dette hold er for elever, der skal med på rejsen til Sydkorea i efterårsferien 2023. Kom med til infomødet onsdag d. 2. november, kl. 17.30-18:30, hvor vi vil gennemgå et spændendende forløb, som har til formål at ruste eleverne til at forstå kulturen, sproget og menneskerne, de vil møde på rejsen til Sydkorea 2023.


Senest opdateret 05.12.2022 11:43 af AB
Apricore logo