Efterværn
 
wordle_efterværn

I OK bliver kursisten en del af en obligatorisk efterværnsgruppe. Gruppen faciliteters af OK-koordinatoren og foregår om eftermiddagen hver 14. dag.


Formål:

Formålet med efterværn er at sikre en god overgang fra forløbet i OK til en ny begyndelse på uddannelse, andet forløb eller i nyt job.

I efterværn snakker vi om det, der kan være svært, når man skal starte noget nyt, og vægter at tale om det, der optager de unge i gruppen.

OK efterværn forebygger ensomhed og giver den unge mulighed for at få øje på de positive fortællinger om dig selv.

 


Hvornår mødes vi i efterværn?

Vi mødes i gruppen om onsdagen i lige uger (hver anden onsdag) fra kl. 16.00—18.00

Vi er i OK - klassen, og hver gang slutter vi af med at spise lidt aftensmad sammen.

To kursister siger om efterværn:


”Min oplevelse med efterværn har været meget positiv, for der har været nogle gange, jeg ikke har vidst hvad jeg skulle gøre, og hvor jeg er blevet udfordret på visse punkter, og så er der kommet nogle gode forklaringer herfra, og så har jeg selv kunnet bidrage og komme med input til andre…” (kursist gruppe 2)

 

”Jeg synes, det har været et rigtig rigtig rart frirum, og det har været rart at komme herhen, hvor man fortsat har kunnet få støtte. Og da jeg gik i klassen fik jeg rigtig meget støtte og opmuntring og opbakning af at være i OK. Og så efter jeg stoppede, syntes jeg det var rart at kunne fortsætte. Også fordi man har opbygget så meget her og så meget tryghed. Jeg har rigtig svært ved at være et sted, når jeg har det svært, men jeg har formået at dukke op til de her gruppemøder, selvom det har været svært”. (kursist gruppe 1)

 

Se folder herSenest opdateret 25.04.2017 11:33 af TINNE