Kreativitet og mad
 
Kreative hold i Ungecenter2610

Her kan du se Ungdomsskolens tilbud inden for de kreative fag.

 

Vi er i gang med at planlægge hold, rejser og aktiviteter til næste sæson.

 

Se de nye tilbud fra den 15. august 2018

Tilmeld dig fra fredag d. 24. august kl. 17.00

 

Hvis du har en idé til et hold, som du gerne vil have oprettet, kan du evt. maile til Tinne på cn22995@rk.dk - så vil vi se på om det kan lade sig gøre.

 

 

 

 

Kunst1
Kunstevent 2018
Interesserer du dig for billedkunst, street art, foto, film, at tegne tegneserier eller andet så meld dig til denne dag. Vi vil samle alle de unge vi kan finde og lave et eller flere store fælles værker. Kom og vær med med det DU kan!
cupcakes
Mad og skønne kager
Er du helt vild med at smage, mixe, ælte, pynte, hakke og krydre? Er du nysgerrig på hvor maden vi spiser kommer fra, og hvad der er sundt for din krop? Eller kunne du bare godt tænke dig at blive bedre til at bage og lave mad? Kom og vær med med!
Video_foto_Studie
Mobil Film og Video
Dette er undervisning for kreative unge, som har mod på at få nye udfordringer i kunstneriske færdigheder og udtryk. Undervisningen vil veksle mellem forskellige input, oplæg, egne projekter og opgaver fra underviseren.

Smykkehold
Smykkedesign - sølvsmed - eftermiddag 18/19
Her kan du lave dine egne sølvsmykker. Du kan opfinde dem selv eller lade dig inspirere af smykker du har set. Du lærer at save, file, smede i sølv og meget mere
Smykkehold
Smykkedesign - sølvsmed, aften 18/19
Her kan du lave dine egne sølvsmykker. Du kan opfinde dem selv eller lade dig inspirere af smykker du har set. Du lærer at save, file, smede i sølv og meget mere
Tømrer4
Tømrer - på NEXT
Overvejer du at blive tømrer eller snedker? Eller elsker du bare at være kreativ og bruge hænderne? Vil du lære at arbejde med træ? Prøv det hele af på dette hold, hvor du vil komme til at arbejde på de professionelle værksteder på NEXT på Tæbyvej.


Senest opdateret 14.08.2018 22:52 af TINNE