Drama klassisk Teater
 
Drama som valgfag – generelt

 

Drama i Ungdomsskolen lægger vægt på, at alle kan være med. Der er en rolle til alle og plads til at du kan udvikle dig. Gennem arbejdet med drama udvikler du dit talent for at udtrykke dig og stå frem. Du lærer også at indleve dig i følelser, situationer og miljøer. Holdene arbejder med at improvisere, fremføre og forfine skuespillet gennem krop, stemme og mimik.

 

Der er både fokus på samspillet i gruppen, og på den enkelte skuespillers udvikling.

 

Gennem året arbejdes der frem mod en forestilling, hvor alle deltager.

 

Der er på begge dramafold fire øve-weekender fordelt over året, og timetallet vil blive højere end på et traditionelt valgfag i folkeskolen.

Hvis du melder dig, skal du have tid og lyst til at deltage fra starten og helt frem til og med forestillingen.

 

 

 
DramaKL

Drama – Klassisk Teater (7.-9. klasse)

 

Torsdage kl. 17.30-21.30 fra 28. sept. – april 2019

 

+ diverse øve-weekender og ekstra tider.

 

Forestilling - april 2019

 

Vil du gerne spille teater hvor replikkerne flyver gennem luften, hvor fantasien kan få frit løb, hvor musklerne er spændt i hele kroppen for fordi du er på? Hvis ja, så kan du være med på dramaholdet, hvor der spilles “klassisk” teater.  Det er dog ikke mere klassisk, end at vi prøver nye ideer både skøre og vilde, når vi skal fortælle historier på scenen. I år skal vi spille “Heksejagt”. En verdenskendt forestilling, om uretfærdig anklage. Hvis alle peger på en og siger Heks! passer det så? Hvis alle deler en opdatering på facebook, er den så sand? 

Undervisningen starter hver gang med dramalege og øvelser. Vi arbejder med kropssprog, stemmeføring, karakter samt dialoger og interaktion med de andre i gruppen. Vi skal både have det sjovt og skabe noget godt sammen. 

Forestillingen udvikles i samarbejde med skuespillerne og bygger på dialog og folks indspark i undervisningen.

Sammenholdet bliver hvert år fantastisk, da man virkelig kommer til at kende hinanden godt når man laver drama. Glæd dig til høje råd, gang i den og kæmpe grin...

Det er ikke nødvendigt at have spillet teater før. Der er plads til ALLE.Senest opdateret 02.05.2018 13:07 af TINNE