Workshops og events
Her kan du følge med i hvilke events, der bliver planlagt i løbet af året.
 

Her kan du se Ungdomsskolens tilbud inden for events og workshops.

 

Vi er i gang med at planlægge hold, rejser og aktiviteter til næste sæson.

 

Se de nye tilbud fra den 15. august 2018

Tilmeld dig fra fredag d. 24. august kl. 17.00

 
 
Hvis du har en idé til et hold, som du gerne vil have oprettet, kan du evt. maile til Tinne på cn22995@rk.dk - så vil vi se på om det kan lade sig gøre.

 

 

Dykning1
Dykkercertifikat 2018/19
Drømmer du om at dykke blandt delfiner og Koralrev? Dette er en enestående og ekstrem billig mulighed for at få et dykkercertifikat. For kun 500 kr, låner du udstyr, får undervisning i bassin og på åbent vand. Kurset begynder i marts 2019.
fritidsjobber
Find dig et fritidsjob
Vi arbejder målrettet på at DU skal kunne finde et fritidsjob. Hvad skal man gøre? Hvordan skriver man en god ansøgning og meget mere... OG så hjælper vi hinanden med at finde ud af hvor der mon er brug for DIG og dine venner.
Kunst1
Kunstevent 2018
Interesserer du dig for billedkunst, street art, foto, film, at tegne tegneserier eller andet så meld dig til denne dag. Vi vil samle alle de unge vi kan finde og lave et eller flere store fælles værker. Kom og vær med med det DU kan!

Rim&Beats1
Rim & Beats Workshop
Har du en rapper gemt i maven, så sign op her. Når vi får 6 tilmeldinger booker vi en aften til rim og rytmer og hvordan du performer dit rap, skriver tekster, laver beats og flow.


Senest opdateret 14.08.2018 22:42 af TINNE