Gå til sideindhold

10. klasseskolen

10. KLASSE PÅ UNGECENTER2610 - ET RIGTIG GODT VALG

 

Tjek vores info-video om 10. klasse på Ungecenter2610 ud, hvis du vil vide mere om vores fantasiske tilbud. Du kan finde meget mere information, hvis du trykker på  10. klasse

 

Hvis du vil høre mere om 10. klasse, er du velkommen til at kontakte Allan Rahbek Kierkegaard på telefon 3137 3783 eller cn29898@rk.dk.

 

Du kan ansøge om optagelse via www.optagelse.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

10. KLASSE PÅ UNGECENTER2610 

 

Vi kan tilbyde dig et anderledes, seriøst og udfordrende skoleår, hvor du bliver en del af et levende ungdomsmiljø og får mulighed for at møde nye gode kammerater og engagerede lærere. Vi har rigtig gode rammer med store, lyse og veludstyrede faglokaler, bærbar computer til alle elever, SmartBoards i alle klasser, teatersal, kantine og meget meget mere.

 

I 10. klasse undervises du først og fremmest i de obligatoriske fag dansk, matematik og engelsk. Her er der i de fleste timer to lærere i klassen, hvilket giver mulighed for holddeling og differentiering   af undervisningen - og så giver det ikke mindst mulighed for at tilgodese dit faglige niveau og din måde at lære på.

 

Desuden lægger skolen stor vægt på, at alle elever er tilknyttet en kontaktlærer. Hver morgen er der en halv times obligatorisk kontaktlærertid, hvor du sidder sammen med din kontaktlærer og kammerater i skolens kantine. Her tilbyder skolen gratis morgenmad til alle vores unge.

 

Vi glæder os til at se dig til et anderledes og spændende skoleår!

10.-klasseskolen på Ungecenter2610 set fra Nørrekær.Senest opdateret 19.01.2023 15:08 af AK
Apricore logo